Bjöd 6400 anställda på resa

När den Kinesiske affärsmannen Li Jinyuan bjöd sina anställda på en resa till Frankrike behövde han boka hela 140 hotell för alla sina 6400 anställda. Det var en resa som de flesta kommer minnas för evigt.

16918-above-the-cloudsJa, att ta hand om sina anställad är otroligt viktigt och visst finns det otroligt många sätt man kan göra. Allt från att  erbjuda frukt och fika i matrummet, ordna en konferens i stockholm med strålande sjöutsikt för att skapa större gemenskap och starkare tag till att bjuda på utlandsresa. När det kommer till utlandsresor är det inget unikt utan något som många företag bjuder in till. Men vad som skiljer i detta fall när den Kinesiske affärsmannen bjöd in till resa är att det var så otroligt många som åkte iväg.

Företaget firar 20 år

Anledningen till resan är att företaget firar 20 år. Företaget har 12000 anställda och det var lite mer än hälften som fick äran att få åka med skriver Metro.se, hela 6400 personer. Dels besökte dem Paris, men tog även en tur till södra Frankrike. Och minst sagt så bjöd de på en show när de drev fram och spenderade mängder av pengar. Det var hundratals miljoner som spenderades på resan och många butiksägare som blev glada. Ägaren, Li Jinyuan lär ha betalat 200 miljoner kronor skriver Le Monde. Dock är det något som han klarar av att betala då han enligt Forbes är listad som en av de rikaste personerna i världen, och den 24:e rikaste personen i hela Kina.

Tiens’ dream is Nice in the Côte d’Azur

Som pricken av den fyra dagars långa resan rundade gruppen av med att göra en hyllning i form av ett mänskligt meddelande. Medarbetarna som jobbar på koncernen Tiens bildade meningen: “Tiens’ dream is Nice in the Côte d’Azur” och med det tog de ett världsrekord genom att bilda orden med människokroppar. Det var de bästa säljarna som bildade orden och som fick följa med på resan. En mycket speciell och minnesvärd resa.