Stockholm är en het stad

Stockholm är en utav världens hetaste städer och lockar varje år mängder av besökare. Den som ska besöka staden har mycket att upptäcka och framförallt är Stockholm en stad som är oerhört vacker att bara titta på.

290436-skeppsbron

En färsk internationell ranking sätter Stockholm som sjua bland världens hetaste städer, skriver Svenska Dagbladet. Detta innebär att den svenska huvudstaden är den enda europeiska staden tillsammans med London, Paris och Amsterdam som är med på topp tio. Varför Stockholm hamnar så högt upp beror på att Stockholm lyckas attrahera både företag och människor att bo och ha verksamhet i staden. Det är även så att Stockholm får höga poäng när det kommer till hållbarhet.

Ute i god tid

Den som vill åka till en utav de hetaste städerna i världen bör alltså överväga att ta sig en tripp till Stockholm. Staden utvecklas och växter hela tiden men nya nöjen, restauranger och hotell. Men än så länge har Stockholm kanske inte utvecklats i samma takt som antalet besökare kommer hit. Därför gäller det att vara ute i god tid när man ska boka hotell för sin vistelse i Stockholm. Detta är speciellt viktigt på sommaren och enklast bokar man via www.stockholmshotell.com.

Strosa i staden

Om man planerar på att göra ett besök i Stockholm finns det självklart en massa som man måste se och testa på. Men framförallt är det härligt att bara strosa runt i Stockholm och uppleva hur fantastiskt vacker staden är. Stockholm har de senaste åren satsat mycket på att göra staden mer bilfri och göra det möjligt för stadens invånare och turister att gå runt obegränsat i staden. På sverigesradio.se kan man läsa att man exempelvis har valt att göra de sommargågator som man tagit fram två somrar i rad, permanenta.